Segíts adód 1%-ával!

Az adó 1% felajánlása az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy támogasd a jótékonysági és egyéb civil szervezeteket, egyházakat. Mint minden évben, most is itt a lehetőség, hogy segíts az adód 1%-ával. Mindenképp olyan szervezetet válassz, ami átláthatóan működik. A választásban segíthet az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének weboldala is.

Az adó 1% felajánlása nem jelent többletkiadást az adófizetőknek, és nem csökkenti az állami juttatásokat sem.

Tippünk: Segíts a Bátor Tábor Alapítványnak!
A Bátor Tábor Alapítvány egy olyan nonprofit szervezet, amely élményterápiás táborokat szervez a betegséggel vagy fogyatékossággal élő gyermekek számára. Az alapítvány munkája azon alapszik, hogy az élményterápia és a közösség megerősíti a betegséggel vagy fogyatékossággal élő gyermekek önbecsülését, önbizalmát és önbizalmát. Az alapítvány által szervezett táborok lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy megfelelő környezetben új ismereteket szerezzenek, szórakozzanak, barátokra találjanak és erőt gyűjtsenek a küzdelemhez.

Az adó 1% felajánlása a Bátor Tábor Alapítványnak lehetővé teszi, hogy a táborokat fenntartsa, és további segítséget nyújtson a betegséggel vagy fogyatékossággal élő gyermekek és családjaik, hozzátartozóik számára.

Hogyan ajánlhatod fel adód 1%-át?
Leggyorsabban és legegyszerűbben az eSZJA weboldalon: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/. Válaszd az 1+1% felajánlás opciót, írd be a keresőbe: „Bátor Tábor”, majd küldd be egy gombnyomással a nyilatkozatodat.

De kitöltheted online erre a linkre kattintva is. Kitöltés után nyomtasd ki, a borítékot írd alá, írd rá az adójeled, május 22-ig postázd el a NAV-nak.